• Kennel Nicla

    Eksklusivt opdræt af Skotsk Terrier

  • 1

 logo nicla stor

Velkommen til Kennel Nicla

opdræt af skotsk terrier

Jeg byder velkommen til kennel Nicla's hjemmeside, opdræt af skotsk terrier. Vi fik vores første skotte i foråret 1990, Scot Rose Bimba, fra det første kuld hvalpe hos gode venner. Vi besluttede at kalde ham Nicla, en sammentrækning af navnene på vores to sønner, Niels og Claus. Vi tabte fuldstændig vores hjerte til den skotske terrier og inden længe var endnu en skotte kommet til, og vi besluttede at få kennelmærke i 1992. Kennelen blev navngivet "Nicla", det kunne ikke være anderledes. Siden da har vi ikke set os tilbage, men kun arbejdet fremad avlsmæssigt med stor glæde og entusiasme.

I 2001 gennemførte jeg DKK's nye opdrættteruddannelse, der siden gennem årene er blevet supleret med flere overbygningskurser i genetik og jura.

Jeg opdrætter 1 - 2 kuld skotsk terrier hvalpe om året. Mine hunde og de hvalpe, som jeg opdrætter, er en naturlig del af  huset og familien. De fungerer med hinanden i en flok og fungerer sammen med de mennesker der kommer og går i mit hus.

Mit mål er at opdrætte sunde, mentalt stabile og smukke skotske terrier, der lever op til racestandarden og kan repræsentere racen skotsk terrier på bedste måde.

Jeg er medlem af Dansk Kennel Klub, Dansk Terrier Klub, Norsk Terrier Klub, Svensk Terrierklub, Skottefederationen, samt den engelske STBEA.

Min helt store interesse er opdræt, udstilling og trim

                       Marland Ultimate DKK Breed winner Scottish terrier 2019 and 2021, Scottish Terrier number 0ne 2019 and 2021, Scottish Terrier DTK Breed Winner 2019 and 2021

 

KOlding pokalvinderne 2

                                                          Marland Ultimate 190621 A

                                                                                                             

 

image
Udstilling

 

At udstille er en livsstil - vi bruger mindst en weekend pr måned og en masse penge på at vise resultaterne af vores avlsarbejde frem, det er kennelens vindue udadtil, hverken mere eller mindre
image
Hvalpe

 

Hos os er der ro om hvalpene de første tre uger. Mor og børn befinder sig i et roligt værelse, hvor de ikke forstyrres af de andre hunde eller husets gæster.
Når de små hvalpe er tre uger gamle lukkes der op for besøg.