Hunde i kennelen

Filisite Brash Kingly Step

 

Filisite Brash Kingly Step skotte sthlm 2014 KopiDKCH, NOCH, SECH, NORDCH, FICH, LUCH, CZCH, INternational CH, VDHCH, KFTCH, European winner 2014 and 2015, NORDV1, DKKV14 Filisite Brash Kingly Step. Årets skotte 2013, Årets Terrier nr 2 2013, Årets skotte 2014

I december 2010 købte vi Step hos Valentina Popova i Rusland. Vi fulgte hans første tid gennem internettet. Valentina fotograferede flittigt, og vi skrev sammen om hans udvikling. Step kom til Danmark i foråret 2011. Han har siden været et højt skattet medlem af vores skottefamilie. Han har fra første dag vist et fantastisk temperament. Han trives med alle, han er kærlig, legesyg og en ivrig følgesvend, når vi går i skoven. Han har været på udstillinger i ind- og udland og er blevet flot præmieret. Vi er både glade og stolte af at have ham hos os.

Der er kommet meget fine hvalpe efter ham rundt om i Europa

I 2013 deltog jeg for første gang på Crufts og Step blev udtaget som 4. vinder i sin klasse, det var virkelig fantastisk. I 2014 drog jeg igen til Crufts og denne gang blev han placeret som 3. bedste hanhund, det var en helt uforglemmelig oplevelse.

se stamtavle

Nicla Zeta Pisces

hjemmesiden Zeta Nicla Urania x Filisite Brash Kingly Step, 6. marts 2012

DKCH, SECH, NOCH, NORDCH, CZCH, INTCH, VDHCH, KFTCH

 

I daglig tale kaldet Zeta. Hun har et helt vidunderligt humør og et fantastisk temperament. Hun trives med alle mennesker. og det samme gælder stort set alle hunde, både de herhjemme, dem jeg har rejst med, og de hunde vi møder på alle vore daglige gåture i nærområdet og i skoven.

Hun er de sidste par år udstillet rundt omkring i Europa, som titlerne også viser. Hun trives på alle lokationer, de bonede gulve, skovstierne og den bløde sofa. Altid bærer hun halen på toppen.

Se stamtavle

Zeta er nu bosiddende på Bornholm hos Tina.

 

Filisite Brash Why Alone Star

hjemmesiden MalmøFilisite Brash Why Alone Star Malmø 200316 2 KopiAnstamm Demur Lone Star x Filisite Brash No Comments     født  20. december 2014

se stamtavle

DK Junior Winner 2015, DTK Junior Champion, Dansk, Norsk, Svensk og Nordisk Champion, Tysk KFT og VDH champion, DTK Champion og i 2018 blev hun International Champion.

Hun blev i 2017 DKK racevinder, DTK racevinder, Årets skotte 2017

I daglig tale kaldet Why. For et par år tilbage talte jeg med Valentina om køb af en ny tæve til mit opdræt. Jeg ønskede mig en tæve efter No Comments, så det var bare at vente. Hun kom til verden som et lille julebarn kort før juleaften i 2014. Med hjælp fra Valentina gennemgik jeg billeder igen og igen, og til sidst blev det Why jeg valgte.

Why kom til Danmark i forbindelse med den internationale udstilling i Roskilde i april måned. Efter den lange køretur er hun absolut kørestærk, det var dejligt. Hun er faldet godt til og har allerede deltage i flere udstillinger. Hun trives godt i flokken og er en fantastisk "mover" på vores gåture.

På billedet er hun 14 mdr gammel.

 

 

 

Nicla X-Libra

 

 

Nicla Quadrivium X Nicla Merkur  født den  4. november 2008

se stamtavle

DKCH, SECH, NOCH, NORDCH, KBHV 2011, KlubCH, KBHV 2012, Fi.CH, International CH. Nicla X-Libra

I daglig tale kaldet Libra. Hun er en fantastisk aktiv hund. Libra er en meget "snakkende" skotte, der nok skal gøre opmærksom på sin tilstedeværelse i rummett, især hvis der går for lang tid mellem klappene. Hun er vild med at ligge i vindueskarmen og på sofaryggen, de beste pladser i verden. Hun elsker, når der kommer besøg og træder gerne frem i første række for at blive nusset. Libra er let genkendelig på det hvide spejl.

Hun er nu den ældste af vores hjemmeboende skotter.

April 2016. For 3 mdr siden flyttede Libra til Skive og bor nu hos en dejlig familie. Vi er utrolig glade for, at hun har fundet så fantastiske nye "forældre".

Nicla Urania

Nicla X -Libra 260610DKCH, NOCH, SECH, NordCH. Nicla Urania

Nicla Quadrivium x Nicla Ras Algheti    født den 4. juni 2007

se stamtavle

I daglig tale kaldet Nia, er født den 4. juni 2007 i første kuld hvalpe efter Nicla Quadrivium. Quadri blev parret med DKCH Nicla Ras Algheti (Angus) og nedkom med 3 hvalpe. Vi beholdt selv en tæve, to hanner kom henholdsvis til Fyn og Sønderjylland.
Nia har fra hun var helt lille været en foretagsom hund, der er fuld af spilopper. Hun er vild med lange gåture i skoven, vild med Caroline (vores barnebarn), ja i det hele taget er hun optaget af at få det bedste ud af livet. En charmetrold, der altid er i godt humør.
Hun har deltaget på flere udstillinger og hendes mest prominente resultater er to gange en 4 plads i juniorklassen under to forskellige racedommere på Verdenshundeudstillingen i Stockholm juli 2008. På 4. plads i Championklassen på de to circuite udstillinger til Verdensudstillingen i Herning 2010.

På billedet ses hun i Alnarp den 24. juli 2010.

Nia bor ikke længere hjemme, hun er flyttet til Korsør og lever et herligt hundeliv hos Käthe.

 

Nicla Ydun

hjemmesiden skotsk Nicla X-LibraDKCH Nicla Ydun 

Nicla Quadrivum x Fairview First Impression      født den 29. marts 2010

se stamtavle

Terrier med alt hvad det vil sige. Hun taler meget både med sig selv og os andre om hvilke regler der skal være gældende på Løvsangervej, og vi er langt fra enige. Hun er fuld af liv og slægter i den grad Libra på i aktivitet og opfindsomhed.

I daglig tale kalde hun "Ydde", hun er flyttet til Helle i Hellerup, hvor hun nyder skottelivet med sin skotteven Charlie.