Jeg forsøger at åbne for besøg så ofte som muligt for de kommende hundeejere, da jeg mener, det er utrolig vigtigt, at de små lærer lugte og stemmer hos deres fremtidige familiemedlemmer at kende.
Når hvalpene er 7 - 8 uger kan man rigtig danne sig et indtryk af, hvilket temperament de hver især har og dermed hjælpe de nye hundeejere med at vælge, det er vigtigt at parre hvalp og ejer rigtigt.

lucky20i20sit20nye20hjem

Parat til at erobre hele verden

Jeg vil helst beholde hvalpene her til de er 10 uger gamle. Jeg bruger nemlig uge 8, 9 og 10 til at integrere de små med de voksne hunde. Det betyder, at de er meget bedre rustet til at klare en ny tilværelse, de har lært sproget gennem flere voksne, de har oplevet flere ting i omverdenen, de har mere selvtillid og dermed mere mod på nye udfordringer.

Når hvalpene rejser fra kennel Nicla er de vaccineret, dyrlægekontrolleret og chipset. Chipsmærkningen (hundens ID) betyder, at man indskyder en lille mikrochip på siden af halsen, så kan nummeret let og problemløst aflæses med en scanner, hvis man skal have hunden med ud på rejse.

Jeg udfærdiger en købskontrakt og de små får en hvalpepakke med herfra, heri ligger en guide til den første tid samt 1 kg af det foder hvalpen er vant til. Så skulle den første tid være sikret.  

hvalpe20goeres20rene2005Hvalpe gøres rene

hjemmesideherkommerjeg7uger

Mine hvalpe er registreret i Dansk Kennel Klub og med hver hvalp følger en stambog, der indeholder oplysninger om hvalpens herkomst.

Det er en tillidssag at handle med dyr.... dette gælder begge veje altså både for sælger og køber. Det er vigtigt man kan li´ hinanden og føler man kan stole på hinanden. Man skal være meget opmærksom og kun sælge/købe der, hvor man føler sig godt tilpas. Et levende væsen bytter man ikke som om det var et par strømper.

Ring eller mail til mig for yderligere oplysninger. +45 29477056 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.